Terrace walk up apartment at Sing Avenue
Singapore, 2017
- Winner of Outstanding Private Apartment
  2018 Lookbox Design Awards
- 2018 Lookbox Design Awards Old Home Conversion Honourable mention

Functional spaces such as the bedroom and study are tucked behind Birch plywood volumes at our recent fitout of a "1950s" terrace walk up apartment at Sing Avenue. The inside/outside duality is further empasized by letting in daylight into common living spaces via a roof skylight, and customized operable timber shutters which allow the regulation of light, air conditioning and natural ventilation between spaces.

 

Photo credits : Daniel Chia @frame_sg

Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av
Terrace walk up apartment at Sing Av